Letnje gume Fulda ECOCONTROL HP2

Za sve Vas koji nas redovno pratite ovaj tekst je nastavak sa blagovremenim upoznavanjem brednova i modela LETNJE GUME za predstojeću sezonu, a za one koji se prvi put susreću sa nama u predhodno tekstu smo predstavili LETNJE GUME SAVA INTESA HP 2, ukoliko vas taj tekst zanima kliknite OVDE

O BRENDU FULDA

Ime FULDA nije samo sinonim za grad i reku u Nemačkoj. Osnovana 1900. godine, Fulda je, takođe, nemački proizvođač kvalitetnih pneumatika, koji nudi sigurnost i dugotrajne performanse, uz povoljne cene.

Za Fuldu je napredak izuzetno važan, naročito u poslovnim odnosima. Fulda svojim kupcima u celoj Evropi nudi kompletan izbor pneumatika visokog kvaliteta, za sve vrste korisnika, i to po ceni koju sebi mogu da priušte. Pridružite se Fuldi na putu trajnog uspeha i proverenog kvaliteta.

Fuldini proizvodi se izrađuju u fabrikama čiji sistemi zaštite životne sredine i vođenja proizvodnje ispunjavaju zahteve standarda ISO 14001. Ocenjivači, sa strane, redovno vrše kontrolu i ocenu sistema zaštite životne sredine.

Fuldini radnici (zapošljava ih oko 1800), godišnje proizvedu do 8.000.000 pneumatika, koji se prodaju u 28 evropskih država.

Letnje gume Fulda ECOCONTROL HP2

Odlična ravnoteža performansi, uštede goriva i pređene kilometraže.

Ključne prednosti

Optimalna kontrola na mokrim i suvim putevima

Gazeći sloj kvadratnog oblika.
Novi oblik šupljine i velika krutost pneumatika poboljšavaju gazeći sloj, što omogućava veću preciznost i bolju kontrolu na mokrim i suvim putevima.

Odlična kilometraža za dug vek trajanja pneumatika

Superiorna dubina gazećeg sloja. Dubina gazećeg sloja (koja je povećana zahvaljujući superiornoj visini rebara) omogućava veću količinu gume po kojoj se vozi, što produžava rok trajanja pneumatika.

Mala potrošnja goriva

Optimizovan sastav pneumatika. Hemijski i strukturni elementi pneumatika sarađuju da bi se ograničilo rasipanje energije.

U koliko su LETNJE GUME FULDA ECOCONTROL HP 2 vaš odabir budite slobodni da nas pozovete, informišete se ukoliko ima potrebe i zakažete vaš termin za zamenu pneumatika.

Srdačan pozdrav!

Adam Auto Servis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *