Letnje gume SAVA INTESA HP 2

Letnje gume SAVA INTESA HP 2

Poštovani posetioci našeg sajta i društvenih mreža.

U narednom periodu ćemo vam predstavljati proizvođače pneumatika kako svetskih tako i naših domaćih koji su u međuvremenu postali deo svetskih vrhunskih proizvođača pneumatika i donositi vam sveže vesti za predstojeću letnju sezonu koja će nam brzo doći.

Nadamo se da ćemo vam na taj način pomoći u odabiru modela letnje gume prema vašim potrebama i naravno mogućnostima. Počećemo od jednog solidnog modela LETNJE GUME SAVA INTESA HP 2, ali pre nego što vam predstavimo sam model napisaćemo par reči o samoj Savi.

Deo Goodyear Dunlop grupe

Goodyear Dunlop Sava Tyres je u potpunosti u vlasništvu Goodyear Dunlop grupe. Gume su projektovane korišćenjem napredne opreme pod kontrolom Goodyear inženjera kvaliteta. Sve gume moraju zadovoljiti Goodyearove stroge standarde kvaliteta prije nego što napuste proizvodni pogon.

100 godina stručnosti

Osnovani 1921. godine, Goodyear Dunlop Sava Tires predstavlja više od 100 godina proizvodnog znanja. Danas najmoderniji pogoni u Kranju u Sloveniji proizvode oko osam miliona guma svake godine.

Ovog puta vam predstavljamo letnje gume SAVA INTESA HP 2


Pouzdane vozne karakteristike na mokrim kolovozima
Kombinovani sistem kanala – dublji obodni kanali i zakrivljeni radijalni kanali imaju veću zapreminu za bolju drenažu.


Povoljna guma – dug radni vek i niža potrošnja goriva.
Prilagođen dizajn – optimalni dizajn i konstrukcija omogućavaju bolju raspodelu pritiska na podlogu, a samim tim i duži vek trajanja i bolji otpor kotrljanja.


Dizajnirane za tihu vožnju
Kanali u obliku perja – kanali u obliku perja usmeravaju vazduh koji ulazi u površinu gaznog dela, čime se ograničava buka.

Nadamo se da smo vam pružili informacije koje su vam od koristi da lakše donesete odluku pri izboru letnje gume za vaše vozilo, u svakom slučaju naše kolege iz prodaje vam stoje na raspolaganju u slučaju bilo kakvih nedoumica na stranici KONTAKT će te pronaći naše brojeve telefona i lokacije u Zemunu i Novom Beogradu

Srdačan pozdrav
ADAM AUTO SERVIS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *