Prodaja pneumatika

U skladu sa našim poslovanjem i prometom  trudimo se da imamo širok asortiman pneumatika na stanju u svakom trenutku, tako da raspolažemo sa lagerom od minimum 5.000 komada svakodnevno, a taj broj se uvećava i do 10.000 komada u sezonskim periodima zamene pneumatika. 

Kupovina u našim servisima je bazirana na maloprodajnim cenama, a cene su u toku cele godine sa određenim popustima ili akcijama. Uvek je moguć i dodatni dogovor što se tiče količine i cene ukoliko je potreba za većom količinom pneumatika.

Takođe, vrlo je važno radi Vaše bezbednosti ponuditi pravi izbor i uskladiti potrebe Vaših automobila sa zahtevnošću i poseban akcenat stavljamo na bezbednost kako  Vas, tako i svih Vaših putnika u vozilima. Postoje veoma različite vrste pneumatika i ne zadovoljavaju svi pneumatici,bez obzira na istu dimenziju, prohteve i zahteve za vožnju.

Raspoloživost i cene pneumatika

Klikom na sledeća polja možete da vidite trenutnu raspoloživost i cene svih pneumatika na lageru. Pronađite u dokumentu željene dimenzije i informišite se o ceni. 

Ukoliko niste sigurni koja je odgovarajuća veličina pnematika, na sledećem linku možete to proveriti. Odaberite marku automobila, zatim odaberete godište automobila i na posletku model. Dobićete rezultate koje su sve dimenzije guma odgovarajuće premea zadatim kriterijumima. 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, molio bih Vas da nas kontaktirate i da u direktnom razogovoru sa nama pokušamo da dođemo do obostranog interesa i zadovoljstva u poslu.