Letnje gume GOODYEAR

KUPOVINOM 4 LETNJE GUME GOODYEAR OSVAJATE NAGRADU

Pre nego što se odlučite za kupovinu letnje gume Goodyear kroz par reči ćemo Vas upoznati sa modelom EAGLE F1 ASYMMETRIC 6

SPREMAN NA SVE
Prestižni pneumatik za vrhunske performanse na mokrim i suvim putevima. Tehnologija nove generacije omogućava kraći zaustavni put i odlično upravljanje kako na mokrim, tako i na suvim podlogama

IMPRESIVNE PERFORMANSE NA SUVIM POVRŠINAMA
Kontaktna površina pneumatika prilagođava se načinu vožnje i voznoj podlozi, čime se obezbeđuje viši nivo prianjanja i bolje performanse na suvom.

ODLIČNO KOČENJE NA MOKRIM POVRŠINAMA
Nova smesa sa inovativnim sistemom omogućava bolji mikrokontakt sa površinom puta, kao i poboljšano kočenje i upravljanje na mokrim putevima.

NIŽI NIVO BUKE I MANJI OTPOR KOTRLJANJA
Dezen pneumatika osmišljen je tako da smanji nivo buke za 1 dB u poređenju sa prethodnikom. Nova tehnologija smese smanjuje otpor kotrljanja, što doprinosi manjoj potrošnji goriva odnosno većem dometu električnih vozila.

PROLEĆNI POKLON UZ KUPOVINU 4 LETNJE GUME GOODYEAR
15. 3 – 1. 5. 2022. GODINE


Prilikom kupovine bilo kojih letnjih ili celogodišnjih Goodyear putničkih pneumatika veličine 16” ili većih na ovlašćenom prodajnom mestu, dobijate jedinstveni poklon – Goodyear duks sa kapuljačom različitih boja.

KAKO DO POKLONA
* Kompletni uslovi su objavljeni na akcija.goodyear.rs.
Slika poklona je simbolična.
1. Posetite stranicu akcija.goodyear.rs.
2. Priložite (upload) sliku računa, upišite podatke i izaberite svoj duks.
3. Poklon će vam stići poštom za nekoliko dana.

Obaveštavaćemo Vas i o budućim akcijama blagovremeno, proleće je sve bliže i zamena guma nam stiže. Rezervišite vaš termin za zamenu guma – mi cenimo Vaše vreme!

Adam Auto Servis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *