ZIMSKE GUME PIRELLI SOTTO ZERO

ZIMSKE GUME PIRELLI SOTTO ZERO

Zimske gume Pirelli SOTTO ZERO 3 su Pirellijeva treća generacija Sotto Zero-a (italijanski naziv koji znači “ispod nule”). Zimska i snežna guma SOTTO ZERO razvijena je za vozače vrhunskih vozila visokih performansi koji će se suočiti sa izazovima u zimskim uslovima tokom vožnje.

Zimske gume Sotto Zero 3 su razvijene sa filozofijom da zimske gume moraju da savladaju razne nepredvidljive vremenske uslove. Dizajnirane da pružaju vuču i upravljanje u hladnim, suvim, vlažnim i snežnim uslovima. Pneumatici Vinter Sotto Zero 3 nisu dizajnirani samo kao zimske gume, već kao sezonski pneumatici pogodni za područja gde je često hladno vreme i gde uslovi na putevima često nisu ni malo prijatni.

Zimske gume Pirelli  Sotto Zero 3 koriste inovativno jedinjenje sa specijalizovanim polimerima koji poboljšavaju mehanička, termička i dinamička svojstva gume. Jedinjenje je oblikovano u pravcu smera koji sadrži proširenu kontaktnu podlogu (gazeći sloj pneumatika), koji sastavljen od centralnih blokova u obliku strele i više zaobljenim ramenima kako bi izbacio vodu u trenutku. Tehnologija 3D  visoke gustine poboljšava performanse kočenja i bolje sprovodi vučnu snagu na snegu.

Unutrašnja struktura pneumatika uključuje dvostruke čelične trake ojačane spiralno omotanim poliamidom, što poboljšava termičku stabilnost i čini gume manje osetljivim na promene temperature kako na putu tako i promene temperature ​​vazduha koju ne trebamo zanemariti.

 

Ako smo Vas zainteresovali i želite ovakve zimske gume, imamo ih na lageru i dostupne su Vam u oba naša servisa. Adrese i kontakt telefone možete pogledati na sledećem linku

Srdačan pozdrav
Adam Auto Servis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *