ZIMSKE GUME – MISLITE O TOME!

Pravilnik o podeli motornih i priključnih vozila i tehničkim uslovima za vozila u saobraćaju na putevima je jasan – U periodu od 1. novembra do 1. aprila vozila moraju biti opremljena zimskom opremom, a pre svega ZIMSKE GUME na sva četiri točka, ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica. Dubina gazećeg sloja na pneumaticima za zimsku upotrebu ne sme biti manja od 4 milimetra.

Ipak, kako kupovina i zamena guma predstavlja veliki pritisak na kućni budžet, mnogi građani se odlučuju da zimske pneumatike voze preko cele godine.

Svake godine objavimo jedan ovakav tekst, da vas iz najbolje namere upozorimo i ukažemo na rizik u koji ulazite. Ako ste u letnjoj sezoni koristili ZIMSKE GUME potrošili ste ih…. smeša koja se koristi za izradu ZIMSKIH GUMA je predviđena da trpi niske temperature i “ostavili” ste ih na vrelom asfaltu, za razliku od letnjih i obrnuto, letnje gume su pretvrde i nemaju svojstva koja treba da imaju čim temperatura siđe ispod 10 tog podeoka. UNIVERZALNE GUME su kompromis dve mešavine materijala i prilagođene su svim uslovima, ali opet njihova cene je shodno tome i malo veća.

Klikom na sledeći link ZIMSKE GUME otvorićete cenovnik u kome možete pronaći odgovarajuću dimenziju koja vam je potrebna i videti cenu ZIMSKE GUME koja vas zanima. Zalihe se ažuriraju na dnevnom nivou.

Kod nas su prisutni svojim PREMIUM asortimanom svi svetski renomirani proizvođači automobilski guma, kao i ZIMSKE GUME ostalih proizvođača po pristupačnijim cenama, a u dobrom odnosu cene i kvaliteta. Prelistajte cenovnik i sigurni smo da će te naći prave ZIMSKE GUME ZA VAS!

Na raspolaganju smo vam i za sve vrste vulkanizerskih usluga, ispravljanja felni, reglaže trapa, a skinute pneumatike možete ostaviti kod nas u hotelu guma.

Pozovite nas i zakažite vaš termin, mi cenimo vaše vreme! Kontakt podaci su OVDE!

Prijateljski pozdrav!
Adam Auto Servis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *