Zimska guma Hankook W463 RS3

Nastavljamo da Vam donosimo informacije o zimskim pneumaticima u nadi da će te se lakše odlučiti koje su zimske gume najbolje za Vas i vaše vozilo. Ovom prilikom Vam predstavljamo naslednika pneumatika iz prošle objave, u pitanju je zimska guma Hankook W463 RS2, naslednik višestruko nagrađivanog modela W452 RS2.

Zimska guma Hankook W463 RS3 dolazi sa zanačajnim poboljšanjima u momentu zaustavljanja vozila na zaleđenim i snežnim putevima i nude još već nivo sigurnosti u svakodnevnoj upotrebi kompatnih limuzina i SUV modela.

Nova mešavina materijala pored tradicionalnog silicijum-dioksida koji doprinosi većoj pređenoj kilometraži je nadmašen upotrebom prirodne smole koje donosi smanjenje abrazije i povećanje efikasnosti kočenja. Zimska guma Hankook W463 RS3 omogućava do 7% kraći put kočenja na mokrim putevima, dok nudi do 10% više kilometraže od svog dokazanog i nagrađivanog prethodnika. Ako na sve ovo dodamo promene u samom dizajnu pneumatika korišćenjem novih mikro ivica povećana je površina ramena čime se dobilo više po pitanju vuče i bočnog prijanjanja pneumatika.

Prijateljski pozdrav!
Vaš Adam Auto Servis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *