Zamena zimskih za letnje gume

Zamena zimskih za letnje gume

Zamena zimskih za letnje gume – zašto je važno?

Prvenstveno zbog Vas samih!

Postoji verovanje da ćete uštedeti novac ako preskočite zamenu zimskih guma… izdržaće one… nisam u zakonskoj obavezi… sve ste u pravu. Tačno je da će izdržati i niste u zakonskoj obavezi da ih zamenite, ali ako to ne učinite to će Vas ustvari u jednu ruku dovesti u opasnost a i na godišnjem nivou će Vas koštati dosta više novca.

Razlozi su sledeći:
– bezbednost nije na nivou na kojem treba da bude zato što zimske gume imaju sasvim drugačija svojsta smeše, mnogo su mekane i prilagođene temperaturama ispod 7 stepeni, vozilo je nestabilnije.
– veća je potrošnja goriva zbog većeg otpora koji stvara gazeći sloj zimske gume.
i na kraju pohabaćete ih do zimske sezone na vrelom asfaltu i neće biti za upotrebu za sledeću sezonu.

Dakle nećete uštedeti baš ništa, potrošićete više novca na gorivo, a ugrozićete svoju bezbednost i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju!

Zamena zimskih za letnje ili univerzalne gume je ustvari neophodno kako bi ste uštedeli novac, kako na gorivu tako i na uz normalnu eksploataciju kupovinu novih setova guma i imali dugovečne gume koje su bezbedne za vožnju.

Zamena zimskih za letnje gume vrši se naša dva servisa u Tošinom Bunaru br 166 Novi Beograd i u Zemunu u ulici Teodora Hercla br 42.
Shodno tome da cenimo Vaše vreme u momentima sezone kada se radi zamena zimskih ili letnjih guma radimo po principu zakazivanja te nas možete pozvati, zakazati svoj termin u kojem ćemo biti posvećeni Vama i uraditi dogovoreno u što kraćem vremenskom periodu.

Pored usluge zamene guma, kod nas možete obaviti i kupovinu letnjih ili univerzalnih guma, napraviti optiku ili reglažu trapa na vozilu, ispraviti felne ako je došlo do oštećenja istih kao i smestiti skinute pneumatike u hotel guma.

Srdačno Vas pozdravljamo i vidimo se u nekom od naših servisa!

Adam Auto Servis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *