WinterContact TS 870 P zimske gume

WinterContact TS 870 P zimske gume napravljene za automobile srednjeveličine i SUV vozila

Continental postepeno predstavlja I WinterContact TS 870 P kao naslednika modela TS 850 P. Baš kao i “manji brat” (WinterContactTS 870),i WinterContact TS 870 P zimske gume koriste poboljšano Cool Chili jedinjenje I hidro žlebove. Kako bi pružili dodatnu sigurnost vozačima koji koriste šire gume, stručnjaci su se odlučili za udaljavanje od konvencionalnog gazećeg sloja u obliku slova V I umesto toga se odlučili za čvršću konstrukciju sa četiri velika obodna žleba koji se protežu između redova blokova gazećeg sloja. Ova inovativna struktura gaznog sloja, veoma drugačija od prethodnika, nudi velike prednosti – posebno na mokroj podlozi. Vrlo brzo istiskuje vodu sa kontaktnog mesta, što rezultira boljim rukovanjem, kraćim kočionim putem I efikasnom zaštitom od akva planinga.

WinterContact TS 870 P zimske gume u poređenju sa prethodnikom ovog pneumatika, postignuto je čak četiri odsto poboljšanja u kočenju na mokrom kolovozu I osam odsto poboljšanja svojstava akvaplaninga, a bez ugrožavanja performansi u drugim aspektima. Poseban pomen zaslužuju I boljitak od pet odsto u kočenju na ledu, šest odsto u upravljanju na suvom I šest odsto u upravljanju po snegu. Ovu novu Continental zimsku gumu takođe prate I ubedljivi ekološki akreditivi i to smanjenje otpornosti pri kotrljanju za dva procenta koje ide ruku pod ruku sa povećanjem pređene kilometraže za 16 odsto.

Inicijalni asortiman WinterContact TS 870 P zimske gume za aute srednje veličine i SUV vozila sadrži veličine za 52 putnička i SUV automobile od 16 do 21 inča i/ili XL oznake koje ukazuju na veću nosivost. Time WinterContact TS 870 P predstavlja idealno rešenje za postavljanje novih guma na sedane, SUV I sportske automobile kao što je Audi TT. Čvrsta konstrukcija ovog pneumatika takođe ga čini odličnim izborom za teže modele sa električnim pogonom.

Continental, osim toga,proizvodi I zimske gume za sportske, kao I najekskluzivnije automobile nasvetu–za doživljaj vrhunskih zimskih performansi pravi izbor je WinterContact TS 860 S.

150 godina u pokretu

Deo proslave 150. Godišnjice kompanije Continental je imarketinška kampanja pod nazivom „150 godina u pokretu“, koja će trajati tokom oktobra I novembra. Osim toga, u periodu od 1. oktobra do 15. Novembra bićete nagrađeni ukoliko odlučite da svoje gume zamenite novim marke Continental. Više o tome saznajte na www.continental-promotion.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *