Sve što niste znali o Dunlop Sport BluResponse gumama

Sve što niste znali o
Dunlop Sport BluResponse
gumama

Poštovani prijatelji,

U ovom tekstu donosimo Vam kvalitetne informacije – ključne benefite za one koje tehnologija i nije toliko važna, a za one malo zahtevnije i radoznalije upućujemo Vas u tehnologiju koja je prisutna kod Dunlop-ovog modela guma Sport BluResponse. Na kraju teksta možete pogledati i kratak video kojim je Dunlop na kreativan način prikazao sve kvalitete ovog pneumatika.

 KLJUČNI BENEFITI

DIZAJN KOJI ŠTEDI GORIVO

Sport BluResponse koristi aerodinamičan oblik i smesu koja emituje minimalnu toplotu i time se smanjuje otpor kotrljanja za 30%  što znači popriličnu uštedu u gorivu.

ODLIČNE PERFORMANSE NA MOKRIM PUTEVIMA

Za DUNLOP Sport BluResponse koristi se polimerno jedinjenje kako bi Vam omogućili bolje prijanjanje i upravljanje na vlažnim putevima. Veliki centralni žljebovi u gazištu brzo odvode vodu, smanjujući rizik od akvaplaninga.

MANJE BUKE

Zatvoreni rameni kanali suzbijaju emisiju buke, za tišu i udobniju vožnju.

KRAĆI ZAUSTAVNI PUT

Dunlopovi inovativni kratki kočioni blokovi smanjuju rastojanje kočenja na vlažnim i suvim putevima. Dizajnirani za vožnju visokim performansama, ovi ekstra-kruti blokovi povećavaju kontakt sa putevima pod silom kočenja.

TEHNOLOGIJA

SPECIFIČNI SISTEM NALEGANJA GUME NA FELNU

Ojačava vezu između pneumatika i felni za preciznije iskustvo vožnje. Uporedite to sa kvalitetnim volanom (deo između vaše ruke i upravljača) što bolje “leži” u rukama bolji i precizniji je osećaj, Specijalni sistem naleganja gume na felnu poboljšava kontrolu i prenosi izvanredne povratne informacije o putu, donosi veću stabilnost i preciznost.

JOINTLESS BELT (JLB)

Tehnologija hibridnog preklapanja koja smanjuje obimne deformacije pri velikim brzinama. Odlike su superiorna stabilnost pri velikim brzinama.

ASIMETRIČNI DIZAJN GAZEĆEG SLOJA
Asimetrični dizajn gazećeg sloja omogućava poboljšanu otpornost na upravljanje i akvaplaning. Kontinuirano središnje rebro povećava stabilnost i preciznost. Asimetrični raspon poboljšava prijanjanje na vlažnim i suvim površinama. Pogodnosti su poboljšane performanse na ravnim pravcima kao i kod skretanja, a smanjena je mogućnost akvaplaninga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *