Šta treba da znate o novom Michelin pneumatiku PRIMACY 4

Šta treba da znate o novom Michelin pneumatiku PRIMACY 4

Michelinov novi model Primacy 4 mogao bi dramatično smanjiti troškove vlasnika flote, koji traju prosečno 11.000 milja (oko 17.700 km) duže od onih proizvedenih od strane direktnih konkurenata.

Pored toga, Primacy 4 obezbeđuje visok nivo performansi na suvim i vlažnim putevima, od prve upotrebe do istrošenog indikatora od 1,6 mm.

Jonathan Laiton, rukovodilac flote na Michelinu, kaže: “Dugotrajnost performanse Primacy 4 mogla bi dovesti do značajnih finansijskih i ekoloških prednosti, što bi potencijalno moglo štedeti vozila velikog kilometražnog voznog parka

Zahvaljujući korišćenju elastomera najnovije generacije i optimizovanom dezenu gazećeg sloja koji otkriva manje i manje konusne žljebove, Primacy 4 pruža veoma visok nivo čišćenja vode.

Na osnovu nezavisnog testa za mokro kočenje od strane DEKRA-a sa VV Golf Mk7 koji radi na popularnim gumama dimenzija 205/55 R16 *, Primacy 4 je naišao na kočenje u proseku za 0,9m kraće od proseka konkurentskih pneumatika. I kada su potrošene (dubina šare 2mm), pokazano je da koči 2,8m kraće od proseka guma drugih proizvođača.

Čineći život još lakšim za šefove voznih parkova, Primacy 4 pojednostavljuje čitanje njegovog nivoa habanja. Pored tradicionalnog indikatora habanja na ramenu, on takođe ima oznaku Michelin na dnu gaznih kanala. Ove dve metode omogućavaju vozačima da brzo i jednostavno identifikuju nivo habanja svojih guma.

Michelin Primacy 4 – koji je prošao protiv više premium brendova tokom testova DEKRA – biće predstavljen u 64 veličine od januara 2018. godine, kako bi se prilagodili točkovima od 15 do 18 inča.

Kod nas u Adam Auto Servisu imamo na lageru i odmah Vam je dostupan ovaj novi model Michelin-ovog pneumatika.

Prijateljski pozdrav iz Adam Auto Servisa!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *