Sertifikovani centar Michelin – Adam Auto Servis

Možda Vama ovaj naslov i ne značni mnogo, ali nama je od velikog značaja, u nastavku teksta ćemo Vam pojasniti šta znači biti  SERTIFIKOVANI CENTAR MICHELIN.

 

Svake dve godine MICHELIN radi proveru i obnovu sertifikata servisa. Da bi smo dobili ovaj sertifikat prošli smo kroz ozbiljnu proveru sa njihove strane i ispunili visoke standarde koji su zahtevani. Naše obaveze i ono što Vam ovaj sertifikat garantuje je sledeće:

POSLOVNI PROSTOR

Naši poslovni prostori u Zemunu (Prilaz br. 42) I na Novom Beogradu (Tošin Bunar 166) su u potpunosti opremljeni i ispunjavaju sve uslove da ponude kvalitetnu, profesionalnu uslugu, vodeći računa o vašoj bezbednosti i udobnosti.

OSOBLJE

Kako bi vas uslužili profesionalno, dali prave savete i preporuke za pneumatike, odgovorili na vaše zahteve i obavili traženu akciju na vašem vozilu, naš tim je stručno osposobljen što dokazuje i ovaj sertifikat.

METOD RADA

Naš profesionalno obučen tim se vodi i radi po jasnim i transparentnim metodima rada i tehničkim zahtevima u prodaji i rukovanju pneumaticima, kao i ostalim uslugama koje pružamo.

OPREMA I ALATI

Strogo vodimo računa o svim mašinama i alatima, od čistoće do tehničke ispravnosti i bezbednosti kako Vas tako i naših zaposlenih.  Sertifikat je još jedna potvrda naše profesinoalnosti.

HOTEL GUMA

Provereni su uslovi u kojima vaši pneumatici čekaju sledeću sezonu i novu montažu.Obezbeđeni su adekvatni uslovi i  Vaše gume će na siguran i bezbedan način biti lagerovane do sledeće upotrebe.

 

Pozdravljamo Vas iz ADAM AUTO SERVISA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *