Nova Michelin auto guma CrossClimate + u prodaji kod nas

Nova Michelin auto guma
CrossClimate +

u prodaji kod nas

Šta se promenilo sa novim Michelin CrossClimate +
Michelin je nedavno objavio poboljšanu verziju izuzetno uspešnog Michelin CrossClimate-a,
Michelin CrossClimate +

Pokrenuta u martu 2015. godine, CrossClimate je bila prva od nove vrste univerzalnih guma za sve prilike.

Tradicionalno sve univerzalne gume započinju život kao zimska guma, a ravnoteža performansi ih pomera na upotrebu na vlažnom i suvom kolovozu. Iako ovo ostavlja tradicionalne gume za sve sezone odlične na snijegu i ledu, ostaju i druge kvalitete performansi, posebno kočenje na suvoj podlozi.

CrossClimate je započeo život kao letnja guma koja je nadarena zimskim sposobnostima. Iako to znači da nije sasvim dobra kao i tradicionalni zimski pneumatici u ekstremnim zimskim uslovima, i dalje je više nego dovoljno za sve što nudi zima, sve dok zadržavaju suv i vlažni učinak kao namenske letnje gume.

Znači, kada se višestruki nagrađeni CrossClimate ažurira, šta donosi nova guma? Vizuelno, jedina promena za CrossClimate + je dodatak + na bočnoj strani, tako da smo se potrudili da saznamo i prenesemo vama tačno šta je novo iznutra!

Koja je glavna promena u novom CrossClimate +?

Glavna promena je najnoviji / najveći gazeći sloj gume. Zahvaljujući novom sastavu, CrossClimate + isporučuje više kilometraže, pa čak i veći jaz između guma za sve sezone i letnjih guma. To je nova verzija iste složene porodice, a ova verzija dobro radi u više geografskih zona, u najrazličitijim uslovima.

Novi Michelin CrossClimate + performanse

Šta se još promenilo?

Značajno smo smanjili habanje i trošenje pneumatika, što znači da pneumatik zadržava suve, mokre i snežne performanse tokom čitavog gazećeg sloja.

Ima li nedostataka novom CrossClimate +?

Iz Michelina navode sledeće: “Dok su performanse suvog kočenja identične CrossClimate-u, mokro kočenje je otišlo sa donjeg dela A oznake EU, preko granice do gornjeg dela B, pa je promena izgleda veća nego što je ona.

To je samo mali pad u performansama mokrih kočenja u određenim veličinama, ali imamo veliku dobit u drugim oblastima. Još uvijek je među vrhunskim letnjim opsegom kao “B”, samo oko trećine premium letnjih guma nudi “A”, a mislim da s obzirom na sve ostale pogodnosti koje donosi CrossClimate +, to je vredno.”

Porodica CrossClimate

Novi CrossClimate + će polako zameniti CrossClimate u svim veličinama od 14 “, a SUV će ostati na tržištu, sa dodatnih 19” i 20 “veličina na početku 2018. godine!

Još uvek niste uvereni da je CrossClimate + prava guma za vas?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *