Nokian Allseasonproof C univerzalne gume.

Nove Nokian Allsesonproof C univerzalne gume

Nove gume iz Nokiana za celu godinu i sve sezone je nešto što će pomoći svima vama koji vozite laki teretni program. Posebno su dizajnirane za teški transport, Nokian Allseasonproof C univerzalne gume pored toga pružaju odličnu upravljivost i stabilnost, izvrsnu kilometražu i poboljšanu trajnost.

Sigurnost i stabilnost tokom cele godine uz Nokian Allseasonproof C univerzalne gume

Naša stručnost u zimskoj sigurnosti i izvrsne performanse u različitim uslovima vožnje mogu se videti ako posmatramo Season Sense koncept. Koncept se sastoji od inovativnih rešenja koje kombinuju dizajn, strukturu i smesu gume kao i profila, a sve u pravcu da osiguraju sigurnu vožnju u svim vremenskim uslovima. Pažnja je posvećena i život olakšan vrednim profesionalcima i bezbrižnim kamperima koji uživaju u svojim kućicama na točkovima jer sa ovim pneumaticima imate izvrsno prijanjanje na mokrim putevima i otpornost na aquaplaning u kombinaciji sa vrhunskom izdržljivošću.

Maksimalna trajnost Nokian Allseasonproof C univerzalne gume

Trajnost Nokian Seasonproof C povećana je zahvaljujući našoj jedinstvenoj tehnologiji Aramid Sidewall. Izuzetno jaka aramidna vlakna jačaju bočne zidove pružajući veću trajnost i zaštitu u zahtevnim situacijama u vožnji. Ova tehnologija štiti gumu od udaraca, posekotina i rupa. U kombinaciji s čvrstom, prilagođenom konstrukcijom s debelim čeličnim remenima, Nokian Seasonproof C nudi maksimalnu izdržljivost i poboljšani vek trajanja za velika opterećenja i neravne puteve.

Preostaje nam da sačekamo i zvanično puštanje u prodaju ovih Nokian univerzalnih pneumatika, o čemu ćete naravno biti blagovremeno obavešteni.

Srdačan pozdrav!
Vaš Adam Auto Servis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *