Naš servis je sertifikovan od strane MICHELIN-a!

Naš servis je sertifikovan od strane MICHELIN-a!

Možda Vama ovaj naslov I ne značni mnogo, ali nama je od velikog značaja, u nastavku teksta ćemo Vam pojasniti šta znači biti MICHELIN SERTIFIKOVANI SERVISNI CENTAR.

 

Svake dve godine MICHELIN radi proveru I obnovu sertifikata servisa. Da bi smo dobili ovaj sertifikat prošli smo kroz ozbiljnu proveru sa njihove strane I ispunili visoke standarde koji su zahtevani. Naše obaveze I ono što Vam ovaj sertifikat garantuje je sledeće:

POSLOVNI PROSTOR

Naši poslovni prostori u Zemunu (Prilaz br. 42) I na Novom Beogradu (Tošin Bunar 166) su u potpunosti opremljeni I ispunjavaju sve uslove da ponude kvalitetnu, profesionalnu uslugu, vodeći računa o vašoj bezbednosti I udobnosti.

OSOBLJE

Kako bi vas uslužili profesionalno, dali prave savete I preporuke za pneumatike, odgovorili na vaše zahteve I obavili traženu akciju na vašem vozilu, naš tim je stručno osposobljen što dokazuje I ovaj sertifikat.

METOD RADA

Naš profesionalno obučen tim se vodi I radi po jasnim I transparentnim metodima rada I tehničkim zahtevima u prodaji I rukovanju pneumaticima, kao I ostalim uslugama koje pružamo.

OPREMA I ALATI

Strogo vodimo računa o svim mašinama I alatima, od čistoće do tehničke ispravnosti I bezbednosti kako Vas tako I naših zaposlenih.  Sertifikat je još jedna potvrda naše profesinoalnosti.

HOTEL GUMA

Provereni su uslovi u kojima vaši pneumatici čekaju sledeću sezonu I novu montažu.Obezbeđeni su adekvatni uslovi I  Vaše gume će na siguran I bezbedan način biti lagerovane do sledeće upotrebe.

 

Pozdravljamo Vas iz ADAM AUTO SERVISA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *