MICHELIN UNIVERZALNE ILI LETNJE GUME = NAGRADA

Kupite 4 nove MICHELIN UNIVERZALNE ILI LETNJE GUME = NAGRADA tokom vremenskog perioda trajanja kampanje, i registujte se kako biste dobili poklon!

Proizvodi koji učestvuju u ovoj kampanji jesu novi letnji pneumatici Michelin i pneumatici CrossClimate, za putničke automobile, kamionete i 4X4 vozila.

Nakon registracije, učesnik u kampanji biće obavešten o svojoj registraciji (poruka sa potvrdom) u roku od najduže 7 dana nakon registracije. U slučaju da je njegova registracija punovažna, u istoj e-poruci kojom se potvrđuje njena punovažnost učesnik će dobiti i svoju nagradu.
Ukupna vrednost fonda nagrada iznosi 22.600 evra sa uključenim PDV-om.
Pravila kampanje su dostupna besplatno svim učesnicima na veb adresi www.michelin.rs, gde se mogu pronaći i informacije o Politici privatnosti i o zaštiti podataka. Za bliže informacije o statusu registracije možete kontaktirati preko adrese promo.michelin@ota.ro

Kampanja važi do kraja raspoloživosti zaliha. Kampanja važi samo u mreži prodavaca Michelin koji učestvuju u njoj. Učesnik se može registrovati samo jedanput i ne može osvojiti više od 1 nagrade, čak i ako je kupio više od 4 nova letnji pneumatika Michelin ili nova pneumatika Michelin CrossClimate.

Nagrade u kampanji jesu:

Poklon 1: „Netflix“ vaučer u vrednosti od 25,00 EUR ili „Gigatron“ vaučer u vrednosti od 3000,00 RSD u zavisnosti od izbora Učesnika, za kupljene pneumatike čije su dimenzije između 14” i 17”;

Poklon 2: „Netflix“ vaučer u vrednosti od 75,00 EUR ili „Gigatron“ vaučer u vrednosti od 9000,00 RSD, u zavisnosti od izbora Učesnika, za kupljene pneumatike čije su dimenzije između 18” i 23”.

Fotografije su prikazane samo u informativne svrhe. Period odvijanja kampanje je između od 15.03. –  30.04.2023. Kupovina pneumatika se mora obaviti u ovom periodu. Registracija se mora obaviti najkasnije do 10.05.2023.

MICHELIN UNIVERZALNE ILI LETNJE GUME osim što će Vam pružiti uživanje i sigurnost u vožnji, mogu vam doneti i poklon koji odaberete!

Vidimo se u našim servisima!
Adam Auto Servis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *