MICHELIN CROSSCLIMATE 2 univerzalne gume

MICHELIN CROSSCLIMATE 2 je u samom vrhu po svojim performansama u grupi univerzalnih pneumatika sa sjajnim performansama u vožnji po snegu.
Sama konstrukcija pneumatika daje odlične rezultate i bezbednost u svim vremenskim uslovima, a naročito po pitanju kočenja i trakcije u snežnim uslovima. Performanse su odlične i na vlažnim putevema čak i pri istrošenosti pneumatika da zakonske granice. Odlikuje ga smanjena potrošnja goriva i izuzetna dugotrajnost. Uz MICHELIN CROSSCLIMATE 2 tokom cele godine, uštedite sebi vreme i novac.


Odlikuje ih termički prilagodljiva smeša šare gazećeg sloja koja se prilagođava temperaturnim promenama kolovoza. Segmenti na bloku unapređuju trakciju na snegu dok blokovi na šari u obliku slova V maksimalno povećavaju kontakt sa zemljom doprinoseći vrhunskom kočenju na suvoj podlozi. Kanali u obliku slova V projektovani za odvod vode obezbeđuju odlično kočenje na vlažnoj podlozi i umnogome smanju mogućnost da dođe do aqvaplaninga.

Uz MICHELIN CROSSCLIMATE 2 pneumatik za sve sezone, prepustite se smanjenoj potrošnji goriva uporedivoj sa standardima za letnji pneumatik. Ovaj pneumatik donosi smanjenje od 10% u otporu kotrljanja u poređenju sa svojim najprodavanijim prethodnikom, zahvaljujući tehnologiji Cool Running na obodu pneumatika koja je projektovana da pospeši ekonomičnost potrošnje goriva ili pređenu razdaljinu električnih vozila kroz manju potrošnju energije tokom savijanja.

Srdačno Vas pozdravljamo i vidimo se u našim servisima:
Teodora Hercla 42, Zemun +381 11 2100 700
Tošin Bunar 166, N. Beograd +381 11 26 95 844

Zakažite Vaš termin za zamenu pneumatika, reglažu trapa, ispravljanje felni, odložite skinute pnumatike u našem hotelu guma

Vaš Adam Auto Servis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *