Mi sprečavamo vaše neprijatne situacije već 39 godina!

Specijalizovani smo za prodaju pneumatika, vulkanizerske usluge, ispravljanje felni i centriranje trapa.

Auto Servis Adam smo osnovali 09.06.1981 godine.
Specijalizovani smo za prodaju pneumatika, vulkanizerske usluge, ispravljanje felni i centriranje trapa.
Naša vizija je bila da da to bude jedan od malobrojnih vulkanizerskih servisa kako u Zemunu tako i na teritoriji Beograda, koji bi klijentu pružio profesionalnu uslugu i adekvatnu cenu za pružene usluge.
Nakon 10 godina rada, firma auto-gume ADAM otvara novi servis na još jednoj lokaciji pokušavajući time da doprinesemo još bolju kooperaciju sa svim svojim klijentima, povećanjem kapaciteta trudimo se da klijentima uštedimo vreme, koje je veoma značajan resurs u biznisu. U to vreme započinjemo i širenje palete brendova pneumatika koje su i danas zastupljene u našem auto servisu.

Trudimo se da uvek idemo u korak sa tehnološkim dostignućima koje su gotovo svakodnevne u ovoj delatnosti biznisa, zastupajući većinu svetskih brendova auto guma. U asortimanu se nalaze gume svih dimenzija, za različite sezone i različite tipove vozila.

Osluškujući pažljivo zahteve i potrebe naših klijenata 2014 godine pored prodaje auto guma, centriranja trapa, ispravljanja felni i reglaže trapa uvodimo novu uslugu za naše klijente – hotel za auto gume u kome možete ostaviti pneumatike koji će biti čuvani na pravi način za sledeću sezonu.

I dalje, a sada već sa 39 godina iskustva i dalje smo tu da sprečimo vaše neprijatne situacije.

Pozovite nas i zakažite vaš termin za naše usluge!
Vulkanizerske usluge Ispravljanje felni Reglaža trapa Hotel pneumatika

Ako vam trebaju nove zimske ili univerzalne gume klikom na Cenovnik i lager listu možete proveriti i cene i trenutnu raspoloživost željenih pneumatika. Prodaja pneumatika

Vaš Adam Auto Servis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *