MATADOR ZIMSKE GUME

MATADOR ZIMSKE GUME MP93 NORDICCA
225/55 R18 M+S 3PMSF XL FR 102V

Već u samom nazivu ovog pneumatika vidite da se radi o ozbiljnom zimskom pneumatiku, sa proverenim performansama za vremenske uslove kakvi su upravo kod nas. Vožnja ovih dana će zahtevati ozbiljne ispravne zimske pneumatike kako zbog vaše bezbednosti tako i zbog svih ostalih učesnika u saobraćaju. U koliko niste još uvek postavili zimske gume na vaše vozilo, ovoj je svako pneumatik za preporuku.

MATADOR ZIMSKE GUME MP93 NORDICCA
225/55 R18 M+S 3PMSF XL FR 102V


Matador zimske gume spadaju u tzv. pneumatike budget kategorije, mogu se kupiti po znatno nižoj ceni u poređenju sa premium kategorijom, pri čemu pomenuto ne umanjuje njihovu pouzdanost i performanse.

Matador a.s. je multinacionalna kompanija koja se bavi proizvodnjom pneumatika.

Osnovana je 1905. godine u Bratislavi, u Slovačkoj. Međutim, 1945. godine kompanija je nacionalizovana, a sedište prebačeno u grad Puhov. Matador 1988. godine menja status iz državne firme u akcionarsko društvo. Nemački Continental AG je 2007. godine kupio većinski deo slovačke kompanije od 51%, da bi 2010. godine Matador postao 100% njegovo vlasništvo. Kompanija danas izvozi više od 87% svoje proizvodnje u preko 80 zemalja sveta i poseduje nekoliko trgovinskih firmi i veliku mrežu prodajnih lokacija.

Odabirom Matador pneumatika birate nemački kvalitet koji garantuje Continental.

Zakažite Vaš ternim za zamenu guma, vidimo se u jednom od naših servisa.

Kontakt

Vaš ADAM AUTO SERVIS