HOTEL ZA GUME

Sigurni smo da velika većina vas ima problem sa odlaganjem guma za sledeću sezonu, te već godinama u nazad pružamo i ovu uslugu, HOTEL ZA GUME je postala potreba usled nedostatka prostora.

HOTEL ZA GUME ADAM AUTO SERVIS-a Vam pruža pravilno skladištenje vaših pneumatika u kontrolisanim uslovima. U našem hotelu se nalazi oko 2500 setova guma, čiji vlasnici su prepoznali prednosti pravilnog skladištenja i čuvanja guma kako ne bi došlo do deformacija ili oštećenja da li mehaničkim ili hemijskim putem.

Ukoliko nemate adekvatan prostor za odlaganje/čuvanje vaših zimskih ili letnjih guma ili kompletnih točkova, to možete uraditi kod nas. Gume koje se čuvaju u našem magacinu, čuvaju se u skladu sa dobrom praksom i pravilima čuvanja koja važe i za nove gume:

– bez direktne izloženosti sunčevoj svetlosti

– u suvim prostorijama

– zaštićene od visokih temperatura i mrazeva

– na namenskim policama za odlaganje guma

U našoj bazi podataka stoje informacije o stanju vaših guma takođe, pa prije sezone možete dobiti sve informacije o tome koje i kakve gume čuvate, te da li biste trebali da razmislite o zameni ili ih možete voziti još neko vrijeme.

Ova usluga je od posebne koristi velikim voznim parkovima, koji mogu na osnovu naših podataka puno jednostavnije, brže i preciznije planirati godišnje troškove nabavki i zamene pneumatika.

Da rezimiramo, zakažete telefonom vaš termin, kupite ili donesete gume, uradimo zamenu i balansiranje, skinute gume nosite sa sobom ili ih ostavljate kod nas na čuvanje u hotel za gume, na vaš zahtev uradimo reglažu trapa ili ispravljanje felni i u letnju sezonu ulazite spremni za vaše putešestvije.

Vaš Adam Auto Servis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *