HOTEL GUMA ADAM AUTO SERVIS-a

HOTEL GUMA  ADAM AUTO SERVIS-a
Zemun, Novi Beograd, Beograd

 

Proširujući našu ponudu I osluškujući potrebe tržišta 2014 godine smo osposobili HOTEL GUMA u sklopu ADAM AUTO SERVIS-a Tošin Bunar. Trenutno imamo smešteno preko 5000 pneumatika kod nas u hotelu.

 

ZAŠTO JE VAŽNO?

Odlaganje guma posle letnje ili zimske sezone nije tako jednostavno kao što se čini. Ako već i imate mesto gde ćete odložiti skinute pneumatike, nadamo se da ste uspeli da ih sačuvate. Ako nemate mesta ili adekvatne uslove za čuvanje pneumatika tu smo da Vam pomognemo i sprečimo neprijatne situacije!

PROSTOR

Prostor u kojem odlažete skinute pneumatike mora biti taman-bez direktnog uticaja sunca, kontrolisane temperature-bez velikih oscilacija, suv I čist. Nikako ne sme biti uprljan, uljem, naftom, gorivom- bilo čime što bi moglo svojom agresivnošću uticati na gume, niti smeju biti u blizi izvora toplote – dakle moraju biti adekvatni uslovi u prostoriji.

ODGOVORNOST

Znamo koliko je teško danas odvojiti novac za nove pneumatike, zato je bitno I sačuvati ih na kraju sezone, a ušteđen novac potrošiti na lična zadovoljstva –  zato smo odlučili da pomognemo I preuzmemo odgovornost na nas.
Prilikom prijema vaših auto guma, temeljno ćemo ih: pregledati, ukazati na eventualne nedostatke, očistiti, oprati, obeležiti, zavesti I u identičnom stanju će vas sačekati spremne za montažu I sledeću sezonu!

Cenovnik HOTEL-a GUMA možete pogledati I preuzeti OVDE!

 

Srdačan pozdrav

ADAM AUTO SERVIS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *