Goodyear univerzalne gume

Goodyear univerzalne gume VECTOR 4SEASONS GEN-3

Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 pruža poboljšano prianjanje za bolju upravljivost na snegu. Velika količina lamela u sredini gazećeg sloja gume omogućava bolje savladavanje snega, poboljšavajući upravljivost na snegu za 5% u odnosu na prethodne Goodyear univeryalne gume Vector 4Seasons Gen-2.

Goodyearova tehnologija Dry Handling pruža snažne blokove i ramena koji smanjuju deformaciju gume tokom teških manevara poboljšavajući kočenje na suvom kolovozu za 5%.

Vector 4Seasons Gen-3 također obezbeđuje impresivan nivo otpornosti na akvaplaning naspram svog prethodnika zahvaljujući Goodyearovoj Aqua Control tehnologiji, koja koristi duboke i široke žljebove za poboljšanje disperzije vode.

Novi Vector 4Seasons Gen-3 predstavljen je od aprila 2020. godine, sa 65 novih SKU-ova koji će se postepeno uvesti 2020. godine i daljnjim SKU-ovima koji će uslijediti 2021. i 2022. godine. Ova guma je zamenila Goodyear Vector 4 Seasons Gen 2.

Po svim utiscima i saznanjima o novoj genereciji može se zaključiti da Goodyear iz generacije u generaciju pneumatika podiže nivo u kvalitetu i performansama do kojih dolaze konstantnim razvijanjem i testiranjem pneumatika koristeći najmordenije tehnologije i komponente.

Ako ste se odlučili za ovaj model Goodyear univerzalne gume pozovite nas i zakažite vaš termin za zamenu pneumatika. Kontakt

Prijateljski pozdrav!
Vaš Adam Auto Servis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *