Goodyear UltraGrip Performance – Zimski pneumatici

Goodyear UltraGrip Performance – Zimski pneumatici

Goodyear predstavlja novi zimski pneumatik UltraGrip Performance! Odlikuje se odličnim prijanjanjem, i izvanrednom vodljivošću u svim zimskim uslovima.

Putovanje počinje inspiracijom, odgovornim razmišljanjem i ponekada situacijama koje ne možete da predvidite. Ako krećete na putovanje budite uvek pripremljeni. Goodyear-ova inspiracija i osećaj za odgovornost kao i aktivnosti odražavaju se u zimskim pneumaticima na koje su vrlo ponosni – novi Goodyear UltraGrip Performance zimski pneumatici.

Nove UltraGrip Performance pneumatike odlikuje usavršen oblik lamela sa sistemom međuspobnog preplitanja. Zahvaljujući sistemu međusobnog preplitanja blok gazećeg sloja ostaje bočno stabilan. To obezbeđuje bolju ravnotežu između vodljivosti na suvoj podlozi i performansi na snegu.

Uživajte bezbrižno u zimskoj sezoni, Goodyear brine o Vama i trude se da na putu budete sigurni!

Novi UltraGrip Performance ima takođe veću gustinu lamela, istovremeno su usavršili i raspored lamela čime su postigli i veću dužinu lamela.

Usavršen raspored i veća gustina lamela obezbeđuju efikasnije kočenje i odličnu vuču na snegu i ledu. Zimski putevi su često i pokriveni snežnom bljuzgavicom zato novi Goodyear UltraGrip Performance zimski pneumatici mogu da pohvale hidro-dinamičkim kanalima koji obezbeđuju efikasno odvođenje vode i snežne bljuzgavice. Prednost je bolja otpornost na akvaplaning na mokrim putevima i po snežnoj bljuzgavici.

Ove zimske gume takođe odlikuju i aktivatori blokova koji pomažu radijalnim lamelama pri otvaranju.

Sve o čemu smo u ovoj objavi pisali, možete pogledati u videu, gde je grafički prikazano kako ovaj pneumatik savlađuje sve ono što nam pravi muku i kvari zimsku idilu 😉

Srdačan pozdrav!

Adam Auto Servis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *