Goodyear UHP pneumatici

Goodyear UHP pneumatici

Segment UHP pneumatika doživljava znatan porast. Samo u poslednje tri godine prodaja pneumatika za velike felne, od 17 inča i veće, povećala se za više od 40% u svetu. Proizvođači vozila dodatno ubrzavaju ovaj trend. Sve više vozila dolazi sa ugrađenim pneumaticima UHP. Zato se pri zameni pneumatika sve više potrošača obraća svojim vulkanizerima sa željom da im montiraju UHP pneumatike.  Oprostite….. da malko pojasnimo, skraćenica UHP znači ULTRA HIGH PERFORMANCE tj. pneumatici ili auto gume ULTRA VISOKIH PERFORMANSI.

Kao vodeći u tehnologiji UHP, Goodyear ima pneumatik za svakog kupca, od vrhunskog do pneumatika pristupačne cene. Brojne preporuke stručnjaka, pode na testovima na najvišem nivou, prva ugradnja vodećih proizvođača automobila i rezultati testova TUV to dokazuju.

Mi u ADAM AUTO SERVIS-u smo se odlučili da Vam ponudimo tri od ovih brendova. Na stanju uvek imamo različite pneumatike sledećih brendova: GOODYEAR, DUNLOP I SAVA.

Sigurni smo da ćete u videu prepoznati sebe u nekom segmentu!

 


Nadamo ste da ste dobili korisne informacije, ako su potrebna dodatna pojašnjenja budite slobodni da nas kontaktirate! Klikom na sledeći link dobićete sve potrebne podatke kao i adrese za servis u Zemunu i na Novom Beogradu.  KONTAKT PODACI

Srdačno Vas pozdravljamo iz ADAM AUTO SERVIS-a i želimo Vam bezbednu vožnju i srećan put!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *