Goodyear SoundComfort tehnologija

Osećajte se ugodno uz do 50% manje buke unutar automobila*

Goodyear SoundComfort tehnologija obezbeđuje mnogo tišu i prijatniju vožnju smanjivanjem nivoa unutrašnje buke vašeg vozila do 50%*

Goodyear pneumatici SoundComfort projektovani su da imaju ugrađenu zvučnu barijeru. Poput jastuka za vaše pneumatike, ova akustična barijera smanjuje vazdušne vibracije i prigušuje unutrašnju buku u vašem automobilu dok vozite, čineći kabinu upola tišom u odnosu na standardne pneumatike*

Rezultat?  Tiše, opuštenije iskustvo u vožnji za vas i vaše saputnike.
Pogledajte ovaj video-snimak da vidite na koji to način funkcioniše.

Kakav je to zvuk?

mnogi elementi koji stvaraju buku u unutrašnjosti automobila: vetar, brzina vožnje, kvalitet kolovoza, buka motora i karoserije, kao i pneumatika.

Jedan od glavnih izvora buke pneumatika proizvodi rezonanca vazdušne šupljine koju stvara vibracija vazduha unutar pneumatika i prenosi se na karoseriju vozila.

Tehnologija SoundComfort kompanije Goodyear neposredno utiče na smanjivanje rezonance u vazdušnoj šupljini.


Dobra stvar je što možete izabrati SoundComfort, a da ne ugrozite druge performanse. Garancija je ista, pneumatici se mogu popravljati, a performanse vožnje su podjednako dobre – jedina je razlika što su mnogo tiše.

Dostupne u letnjoj i zimskoj varijanti

Niženavedeni proizvodi kompanije Goodyear dostupni su sa tehnologijom SoundComfort u izabranim veličinama:

Letnji pneumatici:Zimski pneumatici:
– EfficientGrip SUV– UltraGrip Performance SUV
– EfficientGrip Performance– UltraGrip Performance
– EfficientGrip 
– Eagle F1 Asymmetric 3 SUV 
– Eagle F1 Asymmetric 3 
– Eagle F1 Asymmetric 2 

*U zavisnosti od vrste vozila, njegove brzine i tipa podloge. Zasnovano na internim merenjima vozila i puta koja su izvršili inženjeri kompanije Goodyear u Luksemburgu u februaru 2018, januaru 2018, novembru 2017. i oktobru 2011. Dimenzije pneumatika: 225/55R17 na automobilima VW Passat Alltrack i Ford Kuga i 255/45R18 na automobilu Audi A7.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *