Falken gume

FALKEN GUME, su deo kompanije SUMITOMO TIRES NORTH AMERIKA, INC., smešteni u mestu Rancho Cucamonga u Kaliforniji, koje služi kao sedište kompanije. Sa šest strateški lociranih centara za distribuciju guma širom Sjedinjenih Država – u Kaliforniji, Floridi, Ilinoisu, Nju Džersiju, Tenesiju i Teksasu. – Falken gume brzo i efikasno snabdevaju svoje prodavce širom Severne Amerike.

Falken Gume su predstavljene 1983. godine u svojoj zemlji u Japanu, a na tržište Severne Amerike predstavljene su dve godine kasnije. Falken je stvoren kao vodeći radijalni brend visokih performansi pod Ohtsu pneumaticima i gumom. Sada, skoro 35 godina kasnije, Falken je učvrstio svoje mesto kao snažni potrošački izbor guma, budući da se fokusirao na UHP (Ultra High Performance) proizvode učestvujući u  – and winning – poznatim profesionalnim programima za moto sportove.

Uspeh u ovim programima pomaže u daljem razvoju i poboljšanju proizvoda za putnička vozila kako za domaću tako i za svetsku distribuciju. Falken gume se ponose svojim brendiranim i kreativnim mogućnostima, pružajući nagrađivane reklamne i promotivne napore dizajnirane za komunikaciju sa svojim kupcima pružajući ključne informacije o svom brendu i proizvodnoj liniji.

Falkenove marketinške akcije takođe podržavaju njegove napore dilera i prodavaca. Svojim reklamnim i prodajnim programima, Falken Gume uporno teže da u potpunosti iskoristi i na kraju maksimizira svoju izloženost u profesionalnom driftingu i višestrukim autocrossovima i nacionalnim programima vožnje. Proizvođač guma takođe je napravio veliki napredak u kategoriji off-road, pokazujući mogućnosti Falkenove VILDPEAK linije guma na više trkačkih i izdržljivih manifestacija širom zemlje.

Falken Tires su u svetu poznati kao jedan od lidera u tehnologiji guma visokih performansi za automobile, teretna vozila, SUV-ove i krosovere, uspešno je stekao reputaciju full-line proizvođača guma sa dugom istorijom isporuke visokokvalitetnih proizvoda visoke vrednosti. Podelili smo sa vama ovu priču iz razloga što Falken Tires prerasta u vodeću marku koja se fokusira na gume Ultra High Performance, kao i cenjene linije u gumama Light Truck, Commercial Medium Truck i Bus Radial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *