Dolazi jesen skoro će zima

Dolazi jesen skoro će zima, a šare na gumama sve manje ima.

Nadamo se da smo vam izmamili makar mali osmeh ovim sloganom 😀

Koristimo priliku da vas pozdravimo i najavimo da smo se kao i svake godine dali u ozbiljne pripreme za jesen-zima sezonu.

U ponudi je standardan asortiman zimskih i univerzalnih guma za vaše limene ljubimce bilo da vozite limuzinu, SUV, 4×4 ili lako teretno vozilo.

Standardno su prisutni sledeći brendovi: Michelin, Goodyear, Dunlop, Continental, Pireli, Vredestein, Nokian. Hankook, Kleber, Matador, Barum, Viking.

Pored kupovine, montaže pneumatika i ostalih vulaknizerskih usluga, kod nas možete lagerovati skinute pneumatike (Hotel Guma) za šta smo obezbedili prostor sa kontrolisanim uslovima čuvanja, možete ispraviti felne ako su pretrpele neko oštećenje usled udara u rupu ili nekog nezgodnog ivičnjaka i obaviti reglažu trapa što je preporučljivo obaviti na svakih 20.000 km, bez obzira da li ili ne primećujete da auto vuče u stranu – vaši pneumatici će tako duže trajati.

Nalazimo se na starim adresama u Zemunu Teodora Hercla 42 i Tošin Bunar 166. Novi Beograd.

Konaktirajte nas i dogovorite termin koji vama odgovora, okrepite se uz kafu ili bezalkoholna piće, a mi ćemo u najkraćem roku obaviti sve potrebne radnje na vašem vozilu.

Srdačno vas pozdravljamo i očekujemo u našim servisima!

Adam Auto Servis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *