Continental Vas nagrađuje povodom svog 150 tog rođendana

PROSLAVITE 150. ROĐENDAN KOMPANIJE CONTINENTAL NOVIM SETOM GUMA I OČEKUJE VAS POKLON – CONTINENTAL VAS NAGRAĐUJE ZA UKAZANO POVERENJE

Gume možete posmatrati kao običnu potrošnu robu, ali su ustvari verovatno najvažnija bezbednosna karakteristika svakog automobila. Kako je sada jesen, a zima praktično pred vratima, važno je biti spreman za vremenske prilike koje nas čekaju. Zimske i, ako to odgovara vašem stilu vožnje gume za sva godišnja doba, spremne su ne samo za sneg, već i za kišu, susnežicu ​​i druge neprijatnosti koje mogu uticati na vašu vožnju u hladnijem delu godine. Sada je trenutak kada Continental vas nagrađuje za ukazano poverenje.

Deo proslave 150 godina postojanja kompanije Continental je i marketinška kampanja pod nazivom „150 godina u pokretu“, koja će trajati tokom oktobra i novembra. U periodu od 1. oktobra do 15. novembra biće nagrađeni oni koji se odluče da svoje postojeće gume zamene novim marke Continental. Pokloni su obezbeđeni za kupovinu kompleta od 4 gume, zimske ili all-season, za putničke automobile, 4×4 ili lake kamione, svih veličina. Continental JBL Bluetooth zvučnik možete dobiti na poklon kupovinom guma veličine do 16 inča, dok su JBL Bluetooth slušalice poklon za kupovinu guma od 17 i više inča. Za više informacija posetite www.continental-promotion.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *